Sparringpartner

Voor diverse professionals ben ik sparringpartner. Deze professionals zijn soms zelfstandig adviseur of ondernemer. Vaker nog zijn het mensen die binnen een organisatie een functie hebben waarin ze veel zelfstandig handelen. Dat kan een inhoudelijke rol zijn, zoals van een gedragswetenschapper of arts. Maar het kan ook een functie zijn als projectleider, manager of onderzoeker.

Bevlogen professionals

Deze professionals zijn over het algemeen hoogopgeleide mensen. Ze zijn bevlogen en werken met veel energie. Ze zijn niet bang om zich af te vragen of ze nog de juiste dingen doen. Sterker nog, ze beseffen dat af en toe reflecteren en waar nodig bijsturen van het grootste belang is.

In zo’n positie ervaar je niet altijd veel steun. Dat vinden deze professionals meestal prima. Maar soms kan een luisterend oor, een frisse blik of het gevoel gesteund te worden heel veel lucht geven. Lucht die je soms hard nodig hebt om weer creatief na te kunnen denken.

Behoefte aan een sparringpartner?

Ben jij:

  • die zelfstandige projectleider? Die meestal vol energie is maar die behoefte heeft aan een luisterend oor als hij die energie dreigt te verliezen?
  • die vooruitstrevende diëtist? Die het anders wil gaan doen, maar die daarbij tegen veel uitdagingen aanloopt en af en toe even de dingen op een rijtje wilt zetten?
  • die enthousiaste gedragswetenschapper? Die het geweldig vindt om te werken met zoveel verschillende teams, maar daardoor ook wel eens iemand mist om op terug te vallen?
  • die leefstijlcoach? Die invulling mag geven aan een nieuwe functie? En die daarbij regelmatig behoefte heeft aan ‘sparren’?

Heb jij af en toe behoefte aan een luisterend oor? Aan een klankbord of sparringpartner? Aan iemand die helemaal vanuit jou kan meedenken?

Mogelijk kan ik die sparringpartner voor je zijn.

Wat mij kenmerkt volgens anderen

Anderen schrijven over mij:

sparringpartner

Open minded – Uniek perspectief – Inspirerend – Niet (negatief) kritisch, maar wel met een mening – Weet dingen op een rijtje te zetten – Denkt ‘als vanzelf’ in mogelijkheden – Kijkt breed vanuit diverse uitgangspunten: van wetenschappelijk tot concreet uitvoerend niveau – Eerlijk en betrouwbaar – Creatieve denker – Verbinder – Respectvol – Snelle denker

Ik houd van mens-puzzels. Ik vind het leuk om met jou mee te denken. Om jouw uitdaging, plan, project of probleem samen van alle kanten te bekijken. En zo helder te krijgen welke opties je hebt en te ontdekken wat voor jou de meest voor de hand liggende is.

Kan ik jou helpen?

De vorm waarin ik je kan helpen is flexibel. Eenmalig of gedurende een langere periode, live of liever telefonisch, met vaste afspraken of via tussendoor via WhatsApp: alles hangt af van jouw vraag en onze gezamenlijke wensen.

Spreekt dit je aan? Bel me, dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen!

Via WhatsApp of mail eerst een afspraak maken mag natuurlijk ook 😉 : 06 – 15 217 661