Privacyverklaring

Ik ga om met jouw gegevens zoals ik ook wil dat anderen met mijn gegevens omgaan: Zeer zorgvuldig!

Privacyverklaring Vitale Zorgverlener

Vitale Zorgverlener is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina zie je wat er gebeurt met gegevens die jij aan Vitale Zorgverlener verstrekt.

Vitale Zorgverlener
Ligusterhage 26
9408 EK  Assen
marielle@vitalezorgverlener.nl
06-15217661

Deze verklaring is alleen van toepassing op de website www.vitalezorgverlener.nl, en de leeromgeving op www.zorgverlener.training, maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt.

Heb je vragen over deze privacyverklaring, mail dan naar marielle@vitalezorgverlener.nl

Gebruik van jouw persoonsgegevens

Op de website en bij het afnemen van diensten en producten van Vitale Zorgverlener laat je (persoons)gegevens achter. Vitale Zorgverlener vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je mailadres is nodig om je bijvoorbeeld maandelijkse updates te kunnen sturen; je voornaam wordt gebruikt om e-mails te personaliseren.

Persoonsgegevens

Welke persoonsgegevens Vitale Zorgverlener verwerkt, hangt af van de functies die je gebruikt op de websites en van de producten / diensten die je afneemt. In alle gevallen vraag ik alleen die persoonlijke gegevens die nodig zijn voor een goede dienstverlening:

  • voornaam
  • achternaam
  • geslacht
  • mailadres
  • telefoonnummer
  • adresgegevens
  • geboortedatum
  • informatie die je invult op de website, zoals een reactie op een blogartikel of een bericht in het contactformulier
  • technische gegevens zoals je IP-adres, MAC-adres, zogeheten identifiers in cookies en jouw surfgedrag op de website
  • gegevens over jouw activiteiten op de website
  • bedrijfsnaam
  • bankrekeningnummer

Doeleinden

Vitale Zorgverlener verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

  • zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website
  • zodat je producten en diensten kan bestellen en betalen via de website
  • om je te bellen of e-mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren of antwoord te geven op vragen
  • om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten
  • voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (elke mail bevat een uitschrijflink)
  • om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren
  • om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren

Vitale Zorgverlener is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijv. bepaalde gegevens nodig voor de belasting.

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar

Vitale Zorgverlener heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt Vitale Zorgverlener ongewild over gegevens van jouw kind, neem dan contact op om deze informatie te laten verwijderen.

Bewaartermijn

Vitale Zorgverlener bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

  • Websitedata zijn maximaal 3 jaar inzichtelijk.
  • Vitale Zorgverlener bewaart de administratie tot 7 jaar terug (wettelijke bewaartermijn Belastingdienst).
  • Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan ontvang je per direct geen mailingen meer. Je gegevens blijven nog maximaal 3 maanden in het e-mailprogramma staan.

Persoonsgegevens delen met derden

Vitale Zorgverlener verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt Vitale Zorgverlener gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt Vitale Zorgverlener in een bewerkersovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgt Vitale Zorgverlener voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens bij externe partijen.

NB: Vitale Zorgverlener stuurt je in een enkel geval een interessante aanbieding van een zorgvuldig uitgezochte externe partij. Zo’n e-mail is afkomstig van Vitale Zorgverlener; de externe aanbieder heeft geen toegang tot je gegevens.

Cookies en profilering

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Vitale Zorgverlener gebruikt functionele, analytische en marketing cookies.

Door jouw gegevens – handmatig of met behulp van cookies – te combineren, kan Vitale Zorgverlener jou gerichtere content sturen en bijvoorbeeld beter aansluiten bij jouw interesses, voorkennis en producten die je al hebt gekocht.

Functionele of technische cookies

Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.

Analytische cookies

Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet Vitale Zorgverlener hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen.

Google Analytics gebruikt voor de statistieken de IP-adressen van websitebezoekers. Theoretisch is het mogelijk om op basis van een volledig IP-adres meer informatie over een bezoeker te achterhalen, ook al is dat niet toegestaan.

Marketing of tracking cookies

Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Autorespond

Vitale Zorgverlener gebruikt Autorespond voor het versturen van e-mails. Als je bijv. een e-book aanvraagt, komen je gegevens terecht bij Autorespond.

Autorespond houdt bij welke pagina’s mensen op de website bezoeken. Zo weet Vitale Zorgverlener bijv. of een e-mailcampagne succesvol is. Ook is het mogelijk om e-mails naar een specifiek deel van de mailinglijst te sturen.

Social media

Je kan heel gemakkelijk berichten van deze website delen. Voor de social share buttons gebruikt Vitale Zorgverlener cookies. Vitale Zorgverlener heeft geen inzage in de gegevens die social media verzamelen. Hoe zij omgaan met gegevens, vind je in hun privacy statements.

Bekijk de privacy policy van Facebook | Twitter | LinkedIn | Google+ | Instagram | Pinterest

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ontvang je de nieuwsbrief, dan kan je je altijd met één klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je tussendoor afmelden voor de mails van Vitale Zorgverlener stuur dan een e-mail.

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.

Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar marielle@vitalezorgverlener.nl

Beveiliging

Met up to date beveiligingsmaatregelen beperkt Vitale Zorgverlener de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.

Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Vitale Zorgverlener.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Assen, 18 mei 2018