“Mariëlle Tromp is een prettige coach die de krachten en zwaktes van de cursisten inzichtelijk maakt, zodat je dit kan toepassen in je eigen werkzaamheden. Door deze persoonlijke coachstijl kan je meteen in je eigen werkveld aan de slag met de kennis die je hebt opgedaan in de cursus.”

Brenda de Jong, deelnemer aan de 3-daagse training Coachen naar Gedragsverandering:

wanneer mijn werk geslaagd is?

Social Media ProfielfotoAls jij nog beter begrijpt hoe je anderen motiveert. Of als je beter snapt hoe je jezelf kunt motiveren. Als dat gelukt is, dan ben ik blij.

waarom ik denk dat ik dat kan?

Officieel omdat ik drs. in de bewegingswetenschappen ben, heel veel trainingen heb gevolgd en tig boeken heb gelezen. En me al meer dan 15 jaar professioneel bezighoud met dit onderwerp.

Maar stiekem eigenlijk omdat ik het zelf zo’n uitdaging vind. Duurzaam veranderen. Dingen doen die goed voor me zijn. En dat vind ik al jaren en jaren fascinerend, waardoor ik er inmiddels heel veel van weet.

hoe?

Ik maak het ingewikkelde thema gedragsverandering begrijpelijk. Ik zorg dat je het snapt. Echt snapt, zodat je het kunt toepassen. En zodat je weet wat je kunt doen om effectief te zijn op lange termijn.

Ik leer je ook welke dingen je niet hoeft te doen om iemand te motiveren. Omdat dat juist tegengesteld werkt. Dat scheelt zowel jou als degene die je wilt motiveren een heleboel frustratie.

“Marielle is iemand die heel logisch kan uitleggen waarom sommige mensen niet of te weinig bewegen en wat er allemaal bij komt kijken om dat gedrag te veranderen. Haar verhaal is goed theoretisch onderbouwd en breed toepasbaar. Daarbij is zij een prettige en enthousiaste spreker en zij heeft voor ons congres een goed passend verhaal op maat gemaakt.”

Marieke KLaaysen, n.a.v. een presentatie bij Fit for Business:

wat ik voor jou kan doen?

Je kunt bij mij een training volgen. Met je collega’s, of alleen. Soms geef ik ook een workshop.

Wil je daar niet op wachten en wil je nú aan de slag met precies dat wat jij nodig hebt? Dan kan je een traject-op-maat volgen. Training en coaching gecombineerd, met duidelijke afspraken over het resultaat dat je gaat behalen.

“Onze ervaringen zijn bijzonder positief. Veel dingen zijn (soms nog weer een keer) helder geworden. We hebben de bijeenkomsten als vlot ervaren (interactief, iedereen er goed bij betrokken) en vonden we de bijscholing goed te volgen met voldoende verdieping en veel praktijkvoorbeelden. Een goede koppeling tussen theorie en onze praktijk.”

Sido de Schiffart, coördinator Sportontwikkeling bij bv SPORT:

meer weten?

shutterstock_264343466 kopieSpreek dit je aan? En wil je leren hoe je cliënten, je collega’s of jezelf effectief kunt motiveren?

Mail me dan meteen, dan plannen we een telefonisch kennismakingsgesprek. Bellen kan natuurlijk ook: 0592 – 861 634.

Natuurlijk kan je ook eerst mijn LinkedIn profiel bekijken!

een p.s. over motiveren

Sommige mensen ervaren een dunne scheidslijn tussen motiveren en manipuleren. Ik heb het hier over het motiveren van mensen naar iets wat goed voor hen en anderen is. Dingen die gezond zijn of bijdragen aan een goede kwaliteit van leven. Misschien wil je een cliënt motiveren, of misschien wil je jouw klant echt helpen met een goed programma. Hierbij help ik je graag.

 

Wil je meer ervaringen lezen? Kijk dan op deze pagina of bij de training waar je mogelijk interesse in hebt.