Een goed compliment geven – hoe doe je dat?

compliment geven

Ben jij iemand die gelooft in een positieve aanpak? Die misschien ook regelmatig een compliment geeft aan cliënten? En mogelijk zelfs aan collega’s?

Geweldig! Want uit onderzoek én praktijk blijkt dat dit heel goed werkt bij het stimuleren van duurzame, positieve veranderingen. En natuurlijk kan dit ook bijdragen aan een goede sfeer en onderlinge verhoudingen.

Een goed compliment geven

Maar het ene compliment is het andere niet. Sommige complimenten hebben een veel groter effect dan andere. Wil je daar meer over weten? Dan is de video van vandaag voor jou bedoeld:

 

Deze video is ontwikkeld voor het Compliment Experiment, dat ik in het najaar van 2016 lanceerde. Ik zit het in bij veel trainingen over motiveren. 

Wil je meer weten? Mail me dan even op marielle@vitalezorgverlener.nl 

 

Print Friendly, PDF & Email

Marielle Tromp

Oprichter Vitale Zorgverlener | Ervaren trainer en coach in motiveren | Adviseur leefstijlprojecten binnen zorginstellingen | Spreker |

Leuk als je hieronder een reactie achterlaat!

Hessel - 13 februari 2017 Antwoord

Hoi Marielle,
Ik wil jou graag een compliment geven met deze videoblog. Jouw uitleg is helemaal helder waardoor ik het meteen begrijp. En mede daardoor kreeg ik de inspiratie om naast jou ook nog iemand anders een compliment te geven.
Dankjewel!
Hessel

Reactie: