Vitale Zorgverlener

Vitale ZorgverlenerVitale Zorgverlener is een bureau dat zich bezighoudt met vragen op het gebied van leefstijl, welzijn en geluk in (met name) de zorg.  Oprichter van het bureau is Mariëlle Tromp. 

Ik zet me in voor professionals en zorgorganisatie die écht iets willen bereiken of veranderen.  Vragen die ik onder andere krijg zijn:

  • Hoe zorgen we voor een daadwerkelijke effectieve aanpak op het gebied van leefstijl?
  • Hoe motiveren we onze LVB cliënten?
  • Hoe krijgen we onze collega’s ‘mee’ als het gaat om gezonde leefstijl?
  • Hoe kunnen we zonder extra tijd of geld onze cliënten stimuleren om meer te bewegen?
  • Hoe delen we onze kennis nog beter, op een inspirerende manier?
  • Hoe zorg ik dat een team ook echt aan de slag gaat, ook als ik de deur achter me dicht doe?

Ik geeft onderbouwd advies, ontwikkel creatieve tools en geef praktische trainingen. Er wordt altijd uitgegaan van wetenschappelijke kennis over motivatie en verandering én de dagelijkse praktijk. Het doel: duurzame resultaten, geborgd binnen de organisatie.

In de praktijk betekent dat vaak maatwerk. Een training, programma of product kan de basis vormen, maar er wordt altijd gekeken hoe dit het beste bij jou, je organisatie of je doelen aansluit. Daarnaast zijn er een aantal programma’s met ‘open inschrijving’. In het najaar van 2017 zijn dat Kickstart je project (voor projectleiders) en het online programma Moeiteloos Motiveren (voor zorgverleners die effectiever willen leren motiveren).

Kijk voor een indruk van andere mogelijkheden bij de Trainingen en Tools >>

Of nog beter: neem contact op, om te horen wat ik specifiek voor jou of jullie kan betekenen ;-). Bel 0592 – 861 634 of mail om een afspraak te plannen.