Kickstart je project

De afgelopen jaren heb ik verschillende projectleiders en aanjagers getraind en ondersteund. Vorig jaar bracht ik een aantal projectleiders samen in een programma. Eén van hen geeft daarover het volgende aan:

René Langeslag Triade

Ik ben lang op zoek geweest naar een cursus, maar vond niets passen bij vitaliteit, of inhoudelijk was het gericht op medewerkers. Of ik vond het niet passen, of te duur. Gewoon geen goed gevoel. En toen kwam jij...

Wat mij bij jouw cursus aanspreekt is dat de onderwerpen allemaal passen. Dus het voordeel is dat ik niets onnodigs hoef te leren. Ook de wijze van cursus geven, live, stream en bijeenkomsten was prettig, duidelijke handvaten, persoonlijk gericht, maar voor iedereen herkenbaar. Binnen een afgesproken periode de cursus, het project, doen. Top!

Dit jaar bied ik projectleiders nóg meer waarde, door samen te gaan werken met Ferina Lenters en Esther Huisman.

Samenwerkingspartner Ferina Lenters - expert in projectmanagement

projectmanagement

Met Ferina werk ik al jaren samen. Qua karakter hebben we veel overeenkomsten, maar qua achtergrond juist niet. We vullen elkaar daarin goed aan.

Ferina is namelijk niet alleen een zeer ervaren projectleider, maar ze heeft een achtergrond in bedrijfseconomische informatiekunde. Dat klinkt ingewikkeld, maar Ferina is juist in staat haar kennis eenvoudig en zeer toegankelijk te delen.

Samenwerkingspartner Esther Huisman - expert in verbale én non-verbale communicatie

projectmanagement

Ook Esther ken ik inmiddels al heel wat jaren, omdat zij mij ooit heeft geleerd om te werken met DISC-stijlen. Zij is opgeleid als arbeids- en organisatiepsycholoog en gaat ontzettend creatief om met haar (grote hoeveelheid!) kennis over communicatie.

Deze kennis zet ze niet alleen in om de communicatie tussen mensen onderling te verbeteren, maar ook om de kennis tussen mens en paard te verbeteren. Dit is tekenend voor hoe ze niet alleen gespecialiseerd is in de verbale communicatie, maar ook in de non-verbale.

Kickstart je project

Kickstart je project is bedoeld voor projectleiders in zorg, onderwijs of een maatschappelijke organisatie. Dit zorgt voor een brede blik waarbij je gebruik maakt van de kennis van andere deelnemers.

De volgende ronde van het programma start op 28 en 29 september.

Meer informatie vind je op www.epersonality.nl/kickstart-je-project